Conducta de apă a orașului, „reparată” cu țepușe de lemn

conducta

Găurile din conducta de alimentare cu apă a orașului Hațeg, județul Hunedoara, au fost astupate cu bucăți de lemn. O fotografie cu soluția găsită de autorități postată pe rețelele de socializare a stârnit numeroase comentarii din partea internauților. De cel puțin doi ani, autoritatile au preferat metoda peticirii cu tepuse de lemn în locul reparării conductei vechi de mai bine de jumătate de secol.

CITEȘTE ȘI: Mulți copii nu apucă nici prima aniversare

Conducta de alimentare cu apă a oraşului Haţeg este veche de peste patru decenii şi plină de găuri.

Angajaţii Apa Prod, societatea din subordinea Consiliului Judeţean Hunedoara care administrează reţeaua de apă şi canalizare, au „căptuşit-o” cu zeci de pene din lemn, care nu fac faţă presiunii apei. Problema există de mai mulţi ani. Localnicii se plâng de calitatea serviciilor oferite de furnizor.

Reprezentanții companiei care furnizează apă în orașul Hațeg au anunțat că, în perioada următoare, conducta va fi înlocuită, valoarea lucrărilor pentru un tronson de aproape 600 de metri fiind de 145.000 de euro.

„În urma fotografiei publicate în spaţiul public, care arăta un tronson din conducta de alimentare cu apă a oraşului Haţeg, facem următoarele precizări: acea conductă este din anul 1978 şi face parte din aducţiunea Sântămăria Orlea- Haţeg. Tronsonul de conductă, pe o distaţă de 580 metri, urmează să fie înlocuit în perioada următoare. Acesta a fost prevăzut pentru înlocuire iar, la momentul de faţă, suntem în situaţia de achiziţie a conductei şi materialelor necesare înlocuirii acestui tronson. Valoare acestor lucrări este de aproximativ 145.000 euro”, a informat SC Apa Prod, potrivit realitatea.net


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Conducta de apă a orașului, „reparată” cu țepușe de lemn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *