Conducerea PNL îi cere secretarului general al TNL să demisioneze. Scandări jignitoare la adresa PSD

Conducerea PNL îi cere secretarului general al TNL să demisioneze. Scandări jignitoare la adresa PSD

Conducerea PNL îi cere public secretarului general al TNL, Octavian Oprea, să demisioneze din toate funcțiile deținute în partid în urma scandalului provocat de scandările jignitoare pe care unii tineri liberali le-au adresat PSD în timpul Școlii de Vară.

În urma incidentelor petrecute în cadrul Școlii de vară a TNL, conducerea Partidului Național Liberal a decis să-i ceară lui Octavian Oprea să își dea demisia din toate funcțiile deținute la nivelul partidului, scrie în comunicatul PNL.

Explicația este oferită tot în cadrul comunicatului: „Octavian Oprea, secretar general al TNL, a fost principalul organizator al evenimentului, organizat în weekendul 9 -11 septembrie 2022 în stațiunea Venus, pe timpul căruia tineri liberali au adresat cuvinte jignitoare la adresa membrilor altor formațiuni politice.”

Totodată, premierul liberal Nicolae-Ionel Ciucă l-a demis pe Octavian Oprea din funcția de vicepreședinte al Autorității pentru Digitalizarea României, considerând că modul în care s-a comportat este incompatibil cu funcția publică.

CITEȘTE ȘI: Nou aliat împotriva infecțiilor. Sosește masca cu senzori care recunoaște imediat COVID

Tineri liberali participanţi la Şcoala de Vară TNL, cu tema „Next Level Leadership”, au scandat în repetate rânduri „m..e PSD” la petrecerea care a urmat dezbaterilor, potrivit unei filmări din mediul online. Liderul TNL, Mara Mareş, a prezentat scuze în numele organizaţiei pentru acest comportament „inacceptabil”, conform Mediafax.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *