Condamnat, după ce a agresat un poliţist timişorean

A furat cabluri și obiecte sanitare în valoare de 30.000 de lei, dintr-un imobil aflat în amenajare

Un timişorean care, în aprilie, a agresat un poliţist, a fost depistat, ieri, de oamenii legii.

Poliţiştii Secţiei 3 Timişoara au depistat un bărbat de 28 de ani condamnat la 1 an şi 6 luni închisoare pentru comiterea infracţiunilor de ultraj şi refuz de a se supune recoltării probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Oamenii legii au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, pe raza municipiului.

Astfel, poliţiştii au depistat un bărbat de 28 de ani, din municipiul Timişoara, pe numele căruia Judecătoria Timişoara a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, prin care acesta este condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 1 an şi 6 luni pentru comiterea infracţiunilor de ultraj şi refuz de a se supune recoltării probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În 2 martie, bărbatul a fost depistat de poliţiştii Biroului Rutier Timişoara în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0.96 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, acesta refuzând să se supună recoltării.

Totodată, în cursul lunii aprilie a.c., bărbatul a agresat un poliţist care se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu.

Cel în cauză a fost introdus în penitenciar pentru executarea pedepsei.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *