Condamnare pentru polițiștii de la Secția 1 din Timişoara

Tribunalul Timiș i-a condamnat pe cei cinci polițiști de la Secția 1 din Timișoara, trimiși în judecată, anul trecut, pentru mai multe acte de luare de mită. Oamenii legii au fost acuzați că, în repetate rânduri, au primit bani de la diverse persoane pentru a nu le aplica sancțiuni contravenționale.

Alexandru Mihăiță Cătană a primit cinci ani de închisoare, din care i se va deduce perioada de două luni de arest preventiv, Nicolae Gabriel Soare, Cristian Gabriel Drăguț și Aurel Rogojinaru au fost condamnați la trei ani de închisoare cu suspendare și interzicerea dreptului de a profesa ca polițiști în această perioadă, în timp ce Sever Florentin Stan a fost achitat de toate acuzațiile aduse de procurori.

Sentința nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel la instanța superioară.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 Răspunsuri “Condamnare pentru polițiștii de la Secția 1 din Timişoara

  1. La DGA Timiș, sunt câțiva interlopi cu legitimație, dar am informații ca madam Scornea o făcut abuz de putere reclamând la minister un lider de sindicat incomod, Malcoci pe numele sau, iar acesta o sa o răspundă tot cu o reclamatie ce o sa ducă la un mic cutremur în DGA 🙂 Dixit

  2. Dar cum rămâne cu declarația de pocăință a martorului sub acoperire care spune ca Bercea Emil șeful DGA Timiș a pus la cale toată această înscenare? Adică Bercea și Scornea sunt mai presus de lege?

Lasă un răspuns