Concurs național pentru studenți și liceeni – cea de-a XV-a ediție iTEC

Concurs național pentru studenți și liceeni - cea de-a XV-a ediție iTEC

Concurs național pentru studenți și liceeni – cea de-a XV-a ediție iTEC

Liga AC (Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare a Universității Politehnica Timișoara) organizează cea de-a XV-a ediție a concursului național iTEC, care se va desfășura în perioada martie-aprilie 2022, în format online. Proba de Algoritmică este dedicată atât studenților cât și elevilor de liceu creând pentru aceștia un cadru de aplicare a cunoștințelor dobândite până acum. Această probă necesită cunoștințe de bază în informatică.

CITEȘTE ȘI: Urmează România? Numărul cazurilor Covid-19 a explodat în Germania

Proba se împarte în două secțiuni, una destinată studenților care se va desfășura în regim online, în data de 26 martie 2022, în intervalul orar 9,00-12,00, iar cealaltă destinată elevilor de liceu, care va avea loc în două etape. Prima va avea loc în același timp cu cea pentru studenți, iar cea de-a doua etapă se va desfășura în data de 9 aprilie 2022, tot în regim online, în cadrul evenimentului „Politehnica Timișoara – un pas spre viitorul tău!”.

Elevii premiați în această etapă pot beneficia de facilități la admiterea la Facultatea de Automatică şi Calculatoare și la Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologii Informaționale din cadrul Universității Politehnica Timișoara, inclusiv admiterea fără examen. Înscrierea participanților se face pe site-ul iTEC (https://itec.ro/), până la data de 24 martie 2022.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns