Concurs național organizat de Universitatea de Vest pentru liceeni

uvt 2

Facultatea de Economie și Administrare a Afacerilor din cadrul Universității de Vest din Timișoara, va organiza, în perioada 20-22 aprilie, concursul național de cunoștințe „FEAA ECONOMICA RIPENSIS”, ediția I, care se va desfășura online.

Concursul se adresează tuturor elevilor de liceu din clasa a XI-a sau clasa a XII-a, indiferent de profil sau specializare, fiind organizat pe mai multe secțiuni: economie (clasa a XI-a), matematică (clasele IX-XII) , educatie antreprenorială (clasa a X-a), marketing (clasa a XI-a), contabilitate (clasa a XI-a), tehnologia informațiilor și a comunicațiilor (clasa a X-a), elemente de statistică, finanțe și asigurări (clasa a XII-a), activitatea agenției de turism și cazarea turiștilor (clasa a XI-a), negociere și contractare (clasa a XII-a).

Pe site-ul concursului https://feaa.uvt.ro/ro/extracurriculare/concurs-elevi-feaa-economica-ripensis este afișată tematica și modele de întrebări pentru fiecare secțiune. Data limită pentru înregistrare este 30 martie.

Link-ul pentru completarea formularui de înregistrare este https://forms.gle/tfpVQUgxVeFodMtx7. Elevii (clasa a XI-a sau a XII-a) care se participă la concurs și obțin o notă mai mare sau egală cu opt la oricare dintre secțiuni beneficiază de un punctaj suplimentar de un punct, care se adaugă la media de admitere FEAA.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns