Concurs de înot pentru copiii cu dizabilități din județul Timiș

Hidroterapia

Asociația Școala mamei Junior îi invită pe bănăţeni, miercuri, 8 iunie, de la ora 12.30 până la 14.30, la Aqua Arena Timișoara, unde va avea loc un concurs de înot pentru copiii cu dizabilități care beneficiază de orele de hidroterapie, parte a proiectului „Hidroterapia pentru toți”.

La linia de start se vor alinia copii cu vârsta de peste 6 ani care vor participa la diverse probe: 50 m liber, 50 m spate, 25 m liber, 25 m susținut.

„Invităm doritorii să-i susțină pe micii participanți din tribune sau, de ce nu, chiar să le ofere medalia de campion la final. Principalul scop al acestui concurs este să îi ajute pe copiii participanți să își crească încrederea în sine, să le dea posibilitatea să își demonstreze atât lor, cât și părinților, progresele obținute cu ajutorul ședințelor de hidroterapie. În afară de acestea, evenimentul urmărește să crească gradul de conștientizare în rândul membrilor comunității, încurajând acceptarea și nediscriminarea copiilor cu dizabilități”, susţin organizatorii.

Proiectul „Hidroterapia pentru toți” este susținut de Fundația Vodafone România prin runda de finanțare „Fondul pentru fapte bune 2015”. Această finanțare asigură continuitatea proiectului pe parcursul anului 2016 și permite unui număr de peste 180 de copii să beneficieze săptămânal de o oră de terapie acvatică gratuită.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns