Concurs de fotografie „Porți de poveste” din Timișoara. Poate participa oricine, cu o singură condiție

Concurs de fotografie „Porți de poveste” din Timișoara. Poate participa oricine, cu o singură condiție

Muzeul Național al Banatului lansează concursul „Porți de poveste”, adresat fotografilor de orice vârstă. „Așteptăm fotografiile voastre alături de datele personale (nume, prenume, nr. de telefon) și denumirea fotografiei (fotografiilor) cu care doriți să intrați în concurs pe adresa de mail: [email protected] Temă și condiții de participare: Așteptăm fotografiile voastre (actuale) care surprind – simplu – porți din Timișoara.

Este important pentru scopul acestui concurs să menționați adresa (aproximativă) la care se află porțile surprinse în fotografii, dar și o scurtă poveste a acestora. Acceptăm trei fotografii / persoană. Dacă aveți mai multe, noi vom alege trei pentru a le trimite mai departe juriului.

Înscrierile la concurs și trimiterea materialelor se vor face până în data de 25 aprilie 2021, ora 18, pe adresa de mail [email protected] La sfârșitul perioadei de înscriere, juriul va alege trei propuneri care vor intra în finală. În ultima săptămână a concursului, publicul va avea dreptul să își voteze preferata.

Ulterior, întreaga galerie foto va putea fi vizionată online, într-un album special dedicat concursului. Juriul este format din: dr. Zoran Marcov – șef secție Istorie, Dan Leopold Ciobotaru – arheolog, Milan Șepețan – fotograf, și Publicul, care-și va exprima părerea prin votul acordat fotografiilor în ultima săptămână a concursului, pe pagina de Facebook a MNaB.

Premiile sunt: Locul I: Timișoara la cutie – Cetate (cinci din clădirile emblematice ale orașului, într-un format de miniaturi, puzzle și cărți poștale) – Timișoara la cutie, Locul II: Albumul „Timișoara 1596 – 1896”, Szalai Bella, Locul III: Albumul „Atlasul frumuseții”, Mihaela Noroc. Premiul juriului: cărți și albume din colecția MNaB. Câștigătorii vor fi anunțați în data de 2 mai 2021, ora 16. Concursul se desfășoară exclusiv pe pagina de Facebook a muzeului.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns