Concert din muzică de Bach, în Poiana Șeroni din Munţii Ţarcu

Bach

Concert din muzică de Bach, în Poiana Șeroni din Munţii Ţarcu

Săptămâna Verde la UVT se află, în 2022, la cea de-a cincea ediție iar anul acesta evenimentul a fost selectat de Comisia Europeană ca eveniment partener al Săptămânii Verzi Europene, ce are loc la nivel internațional în perioada 30 mai – 5 iunie 2022.

În cadrul programului din acest an, în 5 iunie, se organizează și MountainBACH – Concert din muzică de Bach, în Poiana Șeroni din Munţii Ţarcu

CITEȘTE ȘI: Alertă meteo: Timișul și alte 29 de județe din țară sub avertizare de averse și vijelii

”Nu va fi o ieșire la o tură cu mountainbike-ul, ci va fi despre a asculta muzica lui Bach într-un cadru inedit. Propunem o îmbinare a drumeţiei montane cu arta muzicală prin prezentarea unui concert cu muzica lui Johann Sebastian Bach în Poiana Șeroni din Munţii Ţarcu. Bucuria de a petrece timpul în natură va fi amplificată de plăcerea ascultării muzicii lui Bach în amfiteatrul natural format în Poiana Șeroni.

Studenţii vor fi preluaţi din faţa sediului FMT în data de 5 iunie la ora 09:30. La ora 11:30 vom ajunge în Saua Jigoriei, de unde vom continua parcurgerea traseului pe jos, spre Staţia Meteorologică Cuntu, oprindu-ne după aprox. 50 de minute în Poiana Șeroni.

CITEȘTE ȘI: CCIR: Reorganizarea teritorială totală a României prin reducerea numărului de judeţe la 15 , o prioritate

Concertul va începe la ora 13, fiind prezentate lucrări pentru flaut și vioară solo, alternativ. Durata concertului va fi de aproximativ o oră. La ora 14 vom continua traseul până la Cabana Meteo Cuntu, ajungând în jurul orei 15. După un scurt răgaz, ne vom întoarce în Saua Jigoriei, de unde studenţii vor fi duși înapoi la sediul UVT”, transmit reprezentanții Universității de Vest Timișoara.

Foto: funbikecicloturism.blogspot.com


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *