Comuna Şandra ar putea obţine finanţare guvernamentală pentru două investiţii majore

Comuna Șandra a fost nominalizată pentru finanțare guvernamentală prin Programul Național de Dezvoltare Locală cu două investiții având o miză totală de peste 4,5 milioane de lei, bani nerambursabili.

Este vorba de reabilitarea, modernizarea și dotarea dispensarului comunal și de realizarea de branșamente la rețeaua de alimentare cu apă cu cămin de apometru. Faza celor două proiecte este cea de obținere a avizelor.

Pentru localnici, ambele sunt bine-venite, ele răspunzând unor nevoi ale comunității ce țin de îmbunătățirea calității vieții.

Dacă primul obiectiv va contribui la îmbunătățirea serviciilor medicale cu impact asupra stării de sănătate a populației, cel de-al doilea ține de condițiile de trai, utilitățile făcând ca viața din spațiul rural să se apropie de cea de la oraș.

Pentru ca sumele înscrise în lista publicată de Ministerul Dezvoltării să devină certe, în această perioadă administrațiile lucrează intens la completarea documentațiilor de finanțare. După semnarea contractelor urmează derularea fazelor obișnuite ale oricărei investiții publice.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns