Compromisul lui Cîțu: Certificatul verde ar urma să fie obligatoriu pentru angajații din Sănătate, MAI și Apărare, nu și în mediul privat

Compromisul lui Cîțu: Certificatul verde ar urma să fie obligatoriu pentru angajații din Sănătate, MAI și Apărare, nu și în mediul privat

Florin Cîțu va propune la următoarea ședință a coaliției ca proiectul pentru certificatul verde din Parlament să fie adoptat.

„Ca un compromis, certificatul verde va fi obligatoriu pentru angajații din Sănătate, MAI și Apărare, nu și în mediul privat”, spun pentru Mediafax surse din PNL.

„Florin (Cîțu – n.r.) va propune la viitoarea ședință a coaliției ca proiectul pentru certificatul verde depus de el, mai mulți miniștri PNL și UDMR, să fie adoptat de majoritatea parlamentară PNL – PSD – UDMR”, precizează surse din interiorul PNL.

Potrivit surselor citate, „ca un compromis”, certificatul verde va fi obligatoriu pentru angajații din sistemul de sănătate, MAI și Apărare.

CITEŞTE ŞI: Personalul din Primăria Timișoara, în haos total

„Nu se va mai aplica în mediul privat, în schimb, la muncă. Dar certificatul verde va fi necesar pentru a intra în alte unități, în afară de magazinele esențiale”, au mai spus sursele liberale.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

1 Comments
Ioan 5 ianuarie 2022
Sa nu uitati magistratii...sau acu faceti invers ca la indexare?