Complex sportiv, de recreere și de agrement

Complex sportiv, de recreere și de agrement, la doi paşi de Timişoara. Unul dintre cele mai ambițioase proiecte ale acestui mandat la Giarmata, conform primarului Virgil Bunescu, îl constituite amenajarea zonei care cuprinde baza sportivă a comunei și ștrandul.

Inițial au existat două proiecte, fiecare dintre ele cu variante. Până la această oră nici unul dintre ele nu a primit undă verde din partea consiliului local. Aflăm însă de la edilul-șef al comunei că acest proiecte separate urmează să fie cuplate într-unul singur.

BunescuAstfel, în această zonă, pe lângă dotările deja existente, se vor construi sau amenaja în următorii trei ani, spațiile destinate ștrandului care va avea două bazine termale, dintre care unul interior și altul exterior, respectiv un al treilea bazin cu apă normală, dar și restaurant, precum și servicii de tratament, masaj și saună.

Baza sportivă existentă va avea teren sintetic de dimensiuni standard pentru fotbal și nocturnă.

Complexul va mai cuprinde parcul de joacă pentru copii, un debarcader și o amenajare pentru hidrobiciclete, discoteca Moulin Rouge, precum și o zonă pentru evenimente cultural-artistice în aer liber.

INCREDIBIL: Şoferul unui tir înmatriculat în România a întors pe o autostradă intens circulată din Italia. Imaginile fac înconjurul lumii – VIDEO

Investiția va urma să fie suportată din bugetul local, în regim multianual, astfel încât în trei ani să poată fi finalizată și să stea la dispoziția locuitorilor comunei.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Complex sportiv, de recreere și de agrement

  1. Beton ca Timisoara are destule spatii de agremet mai ales in zona de vest si nord-vest a orasului. Pe Iobagului de la primarie il doare in dos.

Lasă un răspuns