INCREDIBIL: Şoferul unui tir înmatriculat în România a întors pe o autostradă intens circulată din Italia. Imaginile fac înconjurul lumii – VIDEO

Şoferul unui camion de marfă înmatriculat în România a efectuat o manevră periculoasă pe o autostradă din Italia, strecurându-se printr-un pasaj situat între cele patru benzi de circulaţie după ce şi-a dat seama că a greşit drumul, relatează site-ul 20minutes.ch.

Camionul circula în urmă cu câteva zile pe autostrada A15 din Italia, care face legătura între localităţile La Spezia şi Parma.

„Când a ajuns în apropiere de autostrada cu plată de la Pontremoli, şoferul a oprit vehiculul pe banda de urgenţă. El şi-a dat seama că a greşit drumul şi că trebuie să se întoarcă. Însă pentru că era presat de timp, a decis să se strecoare printr-un pasaj situat între cele patru benzi de circulaţie”, a declarat un poliţist.

Acesta a difuzat o înregistrare video a manevrei efectuate de şofer, realizată cu ajutorul unei camere de supraveghere.

„Este un act care se pedepseşte conform Codului Penal, întrucât pune în pericol viaţa automobiliştilor”, a mai subliniat acesta.

Arestat imediat, şoferul camionului înmatriculat în România este acuzat că a pus în pericol siguranţa transportului, iar amenda poate atinge suma de 8.000 de euro. Şoferului i s-a retras permisul de conducere, iar vehiculul său nu va mai avea autorizaţia de a circula timp ce trei luni.

Sursa: mediafax.ro


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 Răspunsuri “INCREDIBIL: Şoferul unui tir înmatriculat în România a întors pe o autostradă intens circulată din Italia. Imaginile fac înconjurul lumii – VIDEO

  1. Foarte multa lume (romini) ,calatoresc foarte frumos ce nu se publica este faptul ca GPS nu conteaza cine-l produce pierde contactul cu satelitii, pe vreme rea, munti, aeropoarte,zgirie nori, sau o combinatie!saracul compatriot s-ar fi pierdut cine stie care este realitatea.

  2. Bine ia facut a crezut ca este pe cimp ce naiba nu mai respectam semnele ce dracu pt 5 litri de motorina sa pui in pericol alti conducatori auto !

    1. Mai nea Ion….nu stiu cum sa iti spun asa… mai pe romaneste…las-o incolo de prostie…este clar ca buna ziua din doua una: ori era beat si prost in ale circulatiei rutiere…ori si-luat permission cum au luat toti tiganii…pardon..rommi…deci ia asa cum preferi mataluta lucrurile…oricum dai ..tot rau este nu pt el ci pentru ceilalti romani care saracii indraznesc sa mai circule pe drumuri europene…civilizate…apropo…ai auzit cumva de respect in circulatie? Probabil ca nu altfel nu mai faceai comentariul…

Lasă un răspuns