Competiţie de compoziţie şi interpretare

Un concurs de interpretare vocală și de creație, sub numele   Bega Music Festival, este mănuşa pe care le-o aruncă municipalitatea timişorenilor cu talent componistic şi cu abilităţi vocale.

CITEŞTE ŞI: Rugă mare lângă Timișoara

Scopul este acela de a identifica și de a susține tinerii interpreți ai Timișoarei, cât și de a încuraja compozitorii locali, în perspectiva exercitării titlului de Capitală Europeană a Culturii 2021.

Startul înscrierilor s-a dat deja, iar termenul-limită este data de 20 mai, pentru ambele secțiuni. Sistemul de înscriere este, însă, diferit. Astfel, soliștii vocali concurenți vor trimite fișa de înscriere la adresa de e-mail [email protected]

CITEŞTE ŞI: Atenţie, şoferi! Nu opriţi dacă acest cetăţean vă solicită ajutor (foto)

Preselecţia va avea loc în data de 25 mai, începând cu ora 10, la sala Capitol. Concurenții pentru proba vocală vor prezenta la preselecţie două piese, iar în finală doar una dintre ele.

Compozițiile se depun la registratura Primăriei Municipiului Timişoara, la camera 12, primind număr de înregistrare, pe plic specificându-se doar un motto. Piesa va fi pe CD sau stick, comisia neavând posibilitatea să cunoască numele autorului. După validare pentru finală, se vor afișa piesele câștigătoare pe pagina de facebook Evenimente Primăria Timișoara.

Concursul propriu-zis se va desfășura vineri, 7 iunie, în cadrul Festivalului Artelor Timișorene, pe scena din Piața Victoriei, iar premierea câștigătorilor este programată pentru data de 9 iunie.

CITEŞTE ŞI: Este cea mai rea pisică din America. A intrat în conflict cu poliţia de 30 de ori, a luat amendă şi stat în închisoarea pisicilor

Premiile constau în sume de bani. La secțiunea de interpretare vocală, pentru premiul I se vor acorda 2.000 de lei, pentru premiul al II-lea 1.500 de lei, pentru premiul al III-lea 1.000 de lei, iar pentru două menţiuni, câte 500 de lei.

La secțiunea de creație, premiul I este de 4.000 de lei, premiul al II -lea de 3.000 de lei, premiul al III -lea de 2.000 de lei, iar cele două menţiuni vor valora câte 1.000 de lei.

Pot fi oferite și alte premii speciale din partea partenerilor și a sponsorilor.

Regulamentul complet al concursului și fișa de înscriere pot fi găsite pe site-ul www.primariatm.ro, precum şi pe pagina de facebook Evenimente Primăria Timișoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns