Companiile bănățene, poftite la parteneriate turistice internaționale

cciargrex21

Oamenii de afaceri bănățeni interesați de parteneriate internaționale în sectorul turistic sau în ativități conexe pot valorifica oportunitatea unor contacte cu companii din peste 20 de țări. Camera de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Timiș, cu sprijinul Ambasadei Republicii Elene în România, prin Biroul Economic și Comercial și al HELEXPO Salonic, organizează participarea firmelor timișene, în calitate de vizitatoare, la cea mai mare și importantă Expoziție Internațională de Turism Philoxenia-Hotelia, care se va desfășura la Centrul Expozițional HELEXPO, în perioada 12 – 14 noiembrie.

Cea de-a 36-a ediție a evenimentului reunește expozanți din peste 20 de țări ale lumii, oferind vizitatorilor profesioniști posibilitatea de a avea întâlniri cu companii din domeniul turistic și din cel al produselor și serviciilor conexe: agenții de turism; servicii de transport și de cazare; servicii și aplicații informatice destinate agențiilor de turism; prezentarea destinațiilor turistice și culturale; centre de conferință și organizatori de evenimente; universități și unități de învățământ cu specializări în domeniul turismului, altele. Mai multe informații despre târg și evenimentele auxiliare sunt disponibile pe pagina web https://philoxenia.helexpo.gr.

Prin programul ”Hosted Buyer” susținut de guvernul elen, organizatorii oferă posibilitatea găzduirii a 30 de operatori turistici din sectorul respectiv, acoperind cheltuielile de transport și cazare pe durata desfășurării expozitiei (un bilet de avion dus-ntors România-Grecia, cazare pentru două sau trei nopți în hoteluri de 4 sau 5 stele, tranfer intern de la hotel la Centrul expozițional, organizarea întâlnirilor business to business) pentru un  reprezentant al fiecărei firme participante.

În actualul context pandemic, participarea firmelor românești e condiționată de prezentarea certificatului de vaccinare sau a adeverinței de trecere prin boală, iar înainte de plecarea din România, oamenii de afaceri trebuie să completeze un formular, după cum precizează CCIA Timiș. Termenul-limită pentru înscrieri este10 octombrie, iar relații suplimentare pot fi solicitate telefonic, la nr. 0372.185.285, sau prin e-mail: [email protected], persoana de contact fiind Cristina Coroian, consultant cameral.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *