Compania aeriană Qatar Airways vrea să investească aproape 300 de milioane de euro la Aeroportul Timișoara

Compania aeriană Qatar Airways vrea să investească aproape 300 de milioane de euro la Aeroportul Timișoara

Compania aeriană Qatar Airways vrea să investească aproape 300 de milioane de euro la Aeroportul Timișoara

Investiţiile în România vor creşte prestigiul Qatarului în Europa. A fost mesajul premierului Ciolacu pentru investitorii din ţara arabă, unde s-a aflat în vizită. Qatarezii au fost invitaţi să dezvolte aeroportul din Timişoara şi să ia parte la construcţia de autostrăzi şi căi ferate în România.

Cu o investiție de aproape 300 de milioane de euro, compania aeriană Qatar Airways vrea să construiască un centru logistic pentru transport de marfă pe Aeroportul Traian Vuia din Timișoara, primul gestionat de qatarezi în Europa.

Iar avioanele companiei ar putea fi reparate la Romaero.

Qatarezii ar putea investi peste 6 miliarde de euro în autostrada Comarnic-Braşov, dar și în calea ferată Brașov-Predeal. Ar fi un parteneriat public privat între statul roman și oameni de afaceri de aici, conform observatornews.ro.

CITEȘTE ȘI: “Amenajarea” de pe malul Begăi a ajuns un maidan plin de noroi și bălți (foto/video)

Din Qatar, delegaţia miniştrilor va pleca în Emiratele Arabe Unite. Guvernul vrea să obţină investiţii în agricultură, dar şi implicarea arabilor în salvarea companiei Tarom şi modernizarea Aeroportului din Otopeni.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Compania aeriană Qatar Airways vrea să investească aproape 300 de milioane de euro la Aeroportul Timișoara

  1. Mulțumim Nicolae Robu, al cărui proiect a fost primul avion, primul aeroport, realizarea și finanțarea integrala a aeroportului Timișoara, dar și a companiei aeriene Quatar Airways

  2. De unde Robu.
    Initiativa unui centru cargo la TM a avut-o fostul director al aeroportului. Cei actuali doar au preluat ideea si si-o asuma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *