Comisar de poliție din Timişoara, ridicat de DIICOT. Ce acuzații grave i se aduc

Un ofițer de poliție judiciară a fost ridicat în această dimineață într-un dosar instrumentat de DIICOT Timișoara, de către polițiștii DGA și de către cei de la „Crimă Organizată”.

Cu sprijinul jandarmilor, aceștia i-au percheziționat locuința la primele ore ale dimineții, iar apoi și biroul de la Poliția Municipiului Timișoara.

Inspectorul principal George Gavrea, care lucra la Biroul Investigații Criminale, este suspectat de faptul că a sprijinit o rețea specializată în furturi de carduri și clonarea acestora. Din probele strânse, conform primelor informații, acesta era cel care se ocupa să „omoare” dosarele în care ceilalți membri ai grupării erau implicați.

Comisar de poliție din Timişoara, ridicat de DIICOT. Ce acuzații grave i se aduc

Polițistul, care este fiul unui fost ofițer al Direcției de Informații și Protecție Internă, era cel care asigura protecția grupării care acționa în Timișoara.

Lovitură dură pentru clienții BCR

Comisarul Gavra a fost dus pentru audieri la DIICOT Timișoara.

Foto: Adrian Pîclişan

1 Comments
ioo 06/06/2016
cand vor acuzati si politaii din politia locala TM si politisttii din politia muncipiului,sectia3 ,care ocrotesc ssau inchid ochii la clubu terorist ATMOSHERE de pe strada iris colt cu mures care terorizeaza noapte de noapte cartierul sagului fratelia?aloooo POLITIA MUNCIPIULUI TIMISORA,IPJ TIMIS,,MINISTERUL DE INTERNE!!??!?!??!?CHIAR NU VEDETI CE FAC SUBALTERNII DV ?