Colterm taie apa caldă în zona Calea Aradului, dar și pe alte străzi

Toată Timișoara rămâne fără apă caldă! Colterm pregătește sezonul de iarnă...

În vederea executării de lucrări aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană Etapa II”, Colterm va întrerupe furnizarea apei calde de consum în data de 19.07.2022, de la ora 08ºº până la ora 18ºº, la PT 35.

Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Calea Aradului, Călan, Carei, Dej, Orșova și Liege.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și, totodată, vă informăm că nerespectarea orelor de începere și finalizare a lucrărilor cade direct în sarcina prestatorului.

Tot în ziua de 19 iulie 2022, în vederea remedierea unei defecțiuni tehnice apărute la rețeaua primară de termoficare a Municipiului Timișoara, va fi oprită apa caldă de consum la PT Vulturii, între orele 08.00 – 14.00.

Vor fi afectați consumatorii care locuiesc pe străzilor: Banatul, Bran, Clăbucet, Gorunului, Pogonici, Prahova, Smeuriș, Transilvania, Vulturilor.

CITEȘTE ȘI: 38 de grade la umbră, în Banat! Prognoza meteo pentru ultimele 2 săptămâni din iulie

„Atragem atenția că, la finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, motiv pentru care recomandăm evitarea folosirii apei calde în scopuri menajere, până la limpezire ei. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, a transmis Colterm.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns