Colterm oprește căldura

Noi avarii la reţelele de apă şi căldură în Timişoara

Având în vedere prognozele meteo valabile pentru următoarea perioadă, conform cărora temperaturile diurne vor depăși 20 de grade și cele nocturne vor depași 10 grade, Colterm SA anunță încheierea sezonului de încălzire 2020-2021. Astfel, începând de astăzi (29.04), ora 9, va fi întreruptă furnizarea încălzirii din sistemul centralizat de distribuție, pe raza municipiului Timișoara.

În cazul în care, în următoarea perioadă, temperaturile exterioare vor înregistra valori scăzute, care ar afecta confortul termic al populației, Colterm poate relua, conform regulamentului de furnizare, livrarea încălzirii.

În speranța că a reușit să asigurăm și în acest sezon de iarnă confortul termic necesar tuturor clienților, Colterm recomandă ca pe timpul verii să fie efectuate lucrările necesare în vederea creșterii eficienței utilizării energiei termice în imobile.

De asemenea, reprezentanții companiei de termoficare reamintesc că specialiștii Colterm stau la dispoziție pentru consultații în privința îmbunătățirii instalațiilor interioare sau eficientizării funcționării acestora, având și posibilitatea punerii acestora în practică, la cele mai bune prețuri.

Cei care doresc să afle detalii despre serviciile oferite de Colterm SA o pot face la punctele de lucru din cele două mall-uri, la sediul central al societății de pe strada Joseph Lonovici nr. 4 sau pe www.colterm.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns