Colterm, mai „fierbinte” cu 64 de milioane de lei

Timișoara, 3 zile fără apă caldă. Luni, în partea de sud, marți - în zona centrală și Mircea cel Bătrân, miercuri- în nordul orașului

Adunarea generală a acționarilor de la compania locală de termoficare Colterm din Timișoara a decis, în această săptămână, majorarea capitalului social al firmei.

Această mișcare va sprijini redresarea financiară a Colterm, care și-a achitat o mare parte din datoriile istorice, și ar putea să o transforme cu adevărat într-o societate viabilă.

Pentru a fi pusă în practică, decizia AGA de la Colterm (formată din consilierii locali timișoreni, mai puțin cei de la PSD, care nu au participat) are nevoie și de un aviz de la Consiliul Concurenței.

Următorul pas este redactarea unui proiect de hotărâre de consiliu local, care va trebui aprobat de aleși, cei actuali sau cei care vor urma după 5 iunie. Abia după aceea, societatea Colterm va fi mai valoroasă cu 64 de milioane de lei, suma cu care acționarii au decis că trebuie majorat capitalul social.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Colterm, mai „fierbinte” cu 64 de milioane de lei

  1. Pentru jumatate ( cel putin) din locuitorii din Timisoara care nu sunt racordati la Colterm aceasta cheltuiala reprezinta un FURT din buzunar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *