Colterm a oprit furnizarea căldurii la Timișoara. Vicele Lațcău nu crede că urmează un val de debranșări

Defecțiune la rețeaua primară de termoficare a Timișoarei. Zonele afectate

Colterm a oprit furnizarea căldurii la Timișoara. Vicele Lațcău nu crede că urmează un val de debranșări.

Colterm a oprit, începând de astăzi, furnizarea căldurii în sistem centralizat la consumatorii din Timișoara.

CITEȘTE ȘI: Un deces și 32 de cazuri noi de COVID-19, în Timiș

Administratorul special al companiei de termoficare, Cristian Amza, susține că eliberarea de povara furnizării căldurii nu reprezintă gură de oxigen pentru societate. Dimpotrivă, oprirea căldurii înseamnă încasări mai mici, precizează Cristian Amza.

La rândul său, viceprimarul Ruben Lațcău nu crede că societatea de termoficare se va confrunta în această vară cu un val de debranșări. Viceprimarul Lațcău a mai declarat că pentru acest an primăria estimează plăți de aproximativ 70 de milioane de lei pentru pierderile induse ale companiei, plus subvenția pentru gigacalorie, plătită în funcție de numărul de abonați rămași în rețea.

radiotimisoara


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Colterm a oprit furnizarea căldurii la Timișoara. Vicele Lațcău nu crede că urmează un val de debranșări

  1. „viceprimarul Ruben Lațcău nu crede că societatea de termoficare se va confrunta în această vară cu un val de debranșări ” Dinpotriva dupa mintea USR istilor de la primarie in frunte cu DONIMIC FRIF si LASCAU 3 NOAPTEA va exista un val de cereri pentru racordarea la COLTERM pentru confortul termic asigurat. Dar nu se mai aude nici un „CUVINTEL” despe certificatele alea verzi sau vom auzi ca datorita GREAUA MOSTENIRE Timisoara se va mai trezi cu o amenda imensa???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *