Coloane de camioane înainte de principalele puncte de frontieră. La Nădlac II şi Vărşand se aşteaptă cinci ore

MAE

Coloane de camioane înainte de principalele puncte de frontieră. La Nădlac II şi Vărşand se aşteaptă cinci ore.

Coloane de camioane sunt formate, luni, înainte de principalele puncte de trecere a frontierei cu Ungaria, iar la Nădlac II şi Vărşand se aşteaptă cel puţin cinci ore pentru efectuarea formalităţilor pentru ieşirea din România.

CITEȘTE ȘI: Consumatorii de energie electrică vor primi noi notificări de la furnizori. Ce trebuie să facă după ce vor fi înștiințați

Potrivit aplicaţiei online de monitorizare a traficului de pe site-ul Poliţiei de Frontieră Române, în Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Nădlac II sunt deschise patru artere de control pentru traficul greu, dar se aşteaptă 300 de minute la ieşirea din ţară. „Trafic intens – număr mare de automarfare prezente la verificările de frontieră pe sensul de ieşire din ţară”, informează aplicaţia.

Camioanele aşteaptă în coloană pe autostrada A1, pe banda de urgenţă, iar în zonă sunt echipaje ale Poliţiei Rutiere. Aceeaşi situaţie este la PTF Vărşand, unde şoferii de camioane aşteaptă tot cinci ore, aici fiind deschise trei artere de ieşire pentru traficul greu. La Nădlac I se aşteaptă 90 de minute pentru formalităţi, în timp ce în judeţul Bihor se aşteaptă 100 de minute la PTF Borş I şi 130 de minute la Borş II.

În Satu Mare, la Petea, şoferii de camioane aşteaptă 180 de minute pentru a ieşi din România.
Conform autorităţilor, nu sunt probleme în cazul traficului uşor şi turistic.
Agerpres

romania24.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *