Colindători la Inspectoratul de Poliție Județean Timiș (video)

Colindători la Inspectoratul de Poliție Județean Timiș

Cu prilejul Sărbătorilor de Iarnă, polițiștii timișeni au fost vizitați de colindători, care i-au încântat cu numeroase colinde.

Colindătorii, atât din cadrul celorlalte instituții ale Ministerului Afacerilor Interne și ale Ministerului Apărării Naționale, cât și din rândul elevilor, cu entuziasm și bucurie, au colindat polițiștii prezenți, oferind un program artistic format din colinde tradiționale românești.

„Grupurile de colindători au fost răsplătite prin intermediul unor cadouri simbolice, care să le amintească de acest moment special.

Alături de noi a fost prezent și câinele polițist Max, din cadrul Grupei Canine, împreună cu conductorul său, oferind micuților colindători câteva momente magice.

CITEȘTE ȘI: Emeric Dembroschi – Cetățean de onoare al comunei Dumbrăvița!

De asemenea, grupul de colindători din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș a urat și a colindat instituțiile județului Timiș, scopul nostru fiind crearea unui moment artistic destinat încântării cetățenilor.

Mulțumim tuturor colindătorilor care ne-au trecut pragul în această săptămână și ne-au încântat cu vocile lor deosebite, precum și pentru toate momentele artistice pregătite”, a transmis IPJ Timiș.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *