COD ROŞU de intervenţie în Timiş! Opt persoane, printre care şi un copil, au scăpat ca prin minune dintr-un accident ÎNFIORĂTOR (VIDEO)

accident autostrada 6

Opt persoane, dintre care un copil, au scăpat ca prin minune, marţi, după ce microbuzul în care se aflau şi cu care se transporta pe platformă un alt microbuz s-a răsturnat pe autostrada Timişoara – Lugoj, după explozia unui cauciuc. În microbuz erau şapte adulţi şi un copil.

„Unul dintre adulţi a necesitat intervenţia specialiştilor, fiind transportat la spital, iar copilul a fost, de asemenea, evaluat medical la faţa locului”, a declarat Bogdan Mutu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Banat” al Judeţului Timiş.

După producerea acestui accident, în Timiş a fost declanşat codul roşu de intervenţie, la faţa locului intervenind mai multe echipaje de salvare.

Traficul în zonă a fost blocat, pompierii intervenind pentru degajarea carosabilului.

Foto: Info Trafic Jud. Timiş

Video: ISU Timiş


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “COD ROŞU de intervenţie în Timiş! Opt persoane, printre care şi un copil, au scăpat ca prin minune dintr-un accident ÎNFIORĂTOR (VIDEO)

  1. o rabla transporta pe platforma o alta rabla … probabil avea si numar de Bulgaria … astia au ajuns pericol public.

  2. Filme de comedie daca analizam interventia dupa secunda 40 cand pompierii care incearca sa repuna pe roti microbuzul il rastoarna peste cei aflati pe partea opusa! Unde este seful echipei de interventie cu rol de coordonare, unde sunt inspectorii angajati pe usa din dos??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *