Cod portocaliu în Timiș. Copaci căzuți pe carosabil, autoturism avariat, acoperiș luat de vânt

Cod portocaliu în Timiș. Copaci căzuți pe carosabil, autoturism avariat, acoperiș luat de vânt

Cod portocaliu în Timiș. Copaci căzuți pe carosabil, autoturism avariat, acoperiș luat de vânt.

În intervalul orar 17-18, pompierii din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Timișoara și Secției Sânnicolau Mare au fost solicitați să intervină pentru degajarea a 8 copaci căzuți pe carosabil și unul de pe un autoturism parcat, în Timișoara, înlăturarea unui acoperiș căzut pe DN 6 (drum blocat), în comuna Biled, intervenție la care au participat și pompierii voluntari ai comunei, dar și pentru degajarea unor elemente de acoperiș în satul Iohanisfeld.

Între orele 17-18 a fost valabilă o avertizare meteorologică Cod portocaliu de fenomene meteorologice periculoase pentru localitățile: Sânnicolau Mare, Dudeștii Vechi, Comloșu Mare, Cenad, Teremia Mare, Beba Veche și Valcani.

CITEȘTE ȘI: Accident în centrul Timișoarei, un băiețel de 4 ani a ajuns la spital. Polițiștii cer ajutor pentru identificarea biciclistului vinovat

În acest context, până în acest moment s-a intervenit pentru înlăturarea unui cablu căzut pe un autoturism și degajarea a 2 copaci în Timișoara și Dumbrăvița.

Codul portocaliu este valabil până mâine dimineață, la ora 10.

Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro și aplicația de mobil DSU care poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *