„Cocean e băiat bun, dar Răvăşilă şi Nasleu sunt baza”. Primarul Timişoarei, mulţumit pentru implicarea consilierilor săi la SC Pieţe SA

Nicolae Robu3

Liberalul Liviu Cocean şi-a dat demisia din funcţia de director-adjunct al SC Pieţe SA, reproşându-i primarului Nicolae Robu că nu i-a acordat sprijinul necesar pentru dezvoltarea acestei societăţi.

CITEȘTE ȘI: Noul cod rutier intră în vigoare astăzi. Amenzi mai mari chiar şi de 10 ori

În ciuda atacului destul de frontal la adresa şefului de partid, Robu nu pare deloc mânios, dar transmite semnale printre rânduri:

„Liviu e un băiat bun, dar, maturizându-se, va înţelege că, în viaţă, atunci când ţi se oferă o şansă, trebuie să ştii pentru ce optezi. Era vorba ori de activitatea privată pe o extindere foarte mare, ori de funcţia publică.

CITEȘTE ȘI: Doi timișoreni, candidați la funcții înalte, au picat testul sincerității de Ziua Îndrăgostiților

Eu îi doresc succes şi aştept să mă cheme la inaugurare, în activitatea privată pe care o desfăşoară. Nu vreau să fiu aspru cu el, cred că îi va fi greu să se uite în ochii mei, dar poate să se uite, eu nu mă supăr”.

Primarul Timişoarei susţine că la SC Pieţe SA funcţiona un tandem care intrase în amorţeală şi doar după ce consilierii săi personali, mai întâi, Florin Răvăşilă, apoi Ionuţ Nasleu, lucrurile au început să se mişte într-o direcţie bună.

Potrivit primarului, Liviu Cocean ar fi dorit ca la SC Pieţe SA să fie încheiat un contract de concesiune, care nu avea bază legală.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns