Club de vacanță la Palatul Copiilor din Timişoara

activitati copii

Directorul Palatului Copiilor din Timișoara, prof. ing. Nina Daniela Gheju informează că la sediul instituției (Calea Martirilor nr. 64) va funcționa în această vară un Club de vacanță, cu activități-surpriză, la care sunt invitați elevi din Timișoara și din întreg județul.

CITEŞTE ŞI: Mai multe decese în accidentele rutiere din Timiș

„Ne propunem prin aceste activități să aducem zâmbetul pe chipul copiilor, să le facem vacanța mai plăcută și să le oferim oportunitatea de a descoperi ce frumos este să ai preocupări extrașcolare la Palatul Copiilor. Activitățile desfășurate sunt gratuite pentru participanți și susținute financiar prin sponsorizări.

CITEŞTE ŞI: Ninsoare în plină vară în România. Video

Doresc să le mulțumesc voluntarilor care au creat, în timp, paginile de internet și facebook pentru promovarea Clubului de vacanță și care ne descriu în cuvinte frumoase activitățile”, ne-a declarat directorul Palatului Copiilor.

Informațiile necesare pentru părinți și elevi despre Clubul de vacanță se găsesc pe site-ul oficial al Palatului Copiilor din Timișoara aflat la adresa www.palatulcopiilor.info, la rubrica de știri și noutăți.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Club de vacanță la Palatul Copiilor din Timişoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *