Clinica ORL din Timișoara a fost reabilitată

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, alături de dr. Olimpia Oprea, directorul Spitalului Municipal din Timișoara, și de prof. dr. Mărioara Sarău, șeful Clinicii ORL, a tăiat astăzi panglica inaugurală la lucrările de reabilitare care au schimbat aspectul secției.

Contractul a urmărit realizarea lucrărilor de reabilitare a faţadei de la stradă a clădirii şi a acoperișului, în conformitate cu principiile şi normele de intervenţie asupra clădirilor cu valoare istorică.

În acest sens, intervenţia executată asupra faţadei a urmărit să asigure tratarea construcţiei în acord cu specificul arhitectural propriu al ansamblului şi cu cerinţele standardelor contemporane din domeniul restaurării.

În vederea asigurării circulaţiilor verticale, s-a montat un ascensor cu cabina cu dimensiunile 1,10x 2,10 metri şi deschidere opusă ce va deservi toate nivelele exceptând demisolul.

De asemenea, au fost realizate intervenţii adiacente la nivelul holurilor şi palierelor de nivel. Valoarea investiţiei asigurate de la bugetul local se ridică la 1.858.486,93 lei cu TVA.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

2 Comments
Dan A. 31 octombrie 2019
Cenzuram, Renasterea, cenzuram la greu. Am scris in cuvinte decente, desi opinia exprimata nu e pozitiva. Scriu acum seara, macar rezista pana dimineata cand se trezeste securistul de servici si ma taie din nou.