Clinica ORL din Timișoara a fost reabilitată

ORL 1

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, alături de dr. Olimpia Oprea, directorul Spitalului Municipal din Timișoara, și de prof. dr. Mărioara Sarău, șeful Clinicii ORL, a tăiat astăzi panglica inaugurală la lucrările de reabilitare care au schimbat aspectul secției.

Contractul a urmărit realizarea lucrărilor de reabilitare a faţadei de la stradă a clădirii şi a acoperișului, în conformitate cu principiile şi normele de intervenţie asupra clădirilor cu valoare istorică.

În acest sens, intervenţia executată asupra faţadei a urmărit să asigure tratarea construcţiei în acord cu specificul arhitectural propriu al ansamblului şi cu cerinţele standardelor contemporane din domeniul restaurării.

În vederea asigurării circulaţiilor verticale, s-a montat un ascensor cu cabina cu dimensiunile 1,10x 2,10 metri şi deschidere opusă ce va deservi toate nivelele exceptând demisolul.

De asemenea, au fost realizate intervenţii adiacente la nivelul holurilor şi palierelor de nivel. Valoarea investiţiei asigurate de la bugetul local se ridică la 1.858.486,93 lei cu TVA.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Clinica ORL din Timișoara a fost reabilitată

 1. Cenzuram, Renasterea, cenzuram la greu. Am scris in cuvinte decente, desi opinia exprimata nu e pozitiva. Scriu acum seara, macar rezista pana dimineata cand se trezeste securistul de servici si ma taie din nou.

  1. Domnule Dan Plavoşin, nu vă cenzurează nimeni. Probabil că nu finalizaţi de fiecare dată postarea comentariilor şi de aceea unele nu apar. Dovadă că fiecare cititor e liber să-şi exprime părerile, în limita bunului-simţ, e tocmai comentariul dvs. anterior.
   La fel şi în cazul comentariului dvs. la articolul Intrarea în Parcul Copiilor din Timişoara e de… „Povestea porcului”.
   Vă asigurăm că nu avem în redacţie „securist de serviciu”.
   Toate bune!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.