Clinica de Dermatologie și Policlinica 3, de Crăciun pe Strada Daliei

Clinica de Dermatologie și Policlinica 3 rămân luna aceasta în vechiile sedii, deși noul spațiu destinat lor este amenajat la standardele actuale.

Octavian Mazilu”Nu avem un termen precis în ceea ce privește mutarea. Cred că până la sfârșitul anului cele două unități își vor primi pacienții în noul sediu. Eu sper totuși ca acest lucru să se facă mai devreme. În prezent, am solicitat cablarea la internet pentru a putea raporta datele. Fizic nu ne-am apucat de împachetat”, a declarat conf. dr. Octavian Mazilu.

Policlinica 3 va funcționa la parterul imobilului din strada Daliei (în fostul sediu al Universității ”Tibiscus”, unde vor fi opt cabinete medicale, și la etajul I (patru cabinete).

La primul nivel, Clinica de Dermatologie va avea opt cabinete pentru medici și două pentru ambulatoriu, iar la cel de-al doilea vor fi nouă saloane pentru pacienți. Clădirea este prevăzută cu două lifturi.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Clinica de Dermatologie și Policlinica 3, de Crăciun pe Strada Daliei

  1. In nici o tara civilizata nu vezi un conferentiar, sef de spital si cadru didactic sa-si etaleze lantul de la gat la un interviu! Atata pot intelectualii Romaniei

Lasă un răspuns