Clase în limba germană la o grădiniță din centrul Timișoarei

gradinita pp 33 timisoara1

Părinții care au trecut, ieri, pragul Grădiniței PP nr. 33 din Timișoara, cu ocazia Zilei porților deschise, au fost întâmpinați de gazde într-un cadru de basm.

Zeci de prichindei, împreună cu cadrele didactice ale instituției, au pregătit câte o poveste pentru vizitatori, iar Albă ca Zăpada și prințul ei salvator au animat atmosfera.
gradinita pp 33 timisoara
Baloanele colorate, picturile faciale, muzica, dansurile antrenante și voia-bună au completat minunatul univers al acestui spațiu educativ al copilăriei.

Instituția, care dispune de șase clase, dintre care două de limba germană, în cadrul căreia este arondată și Grădinița PP nr. 19 (cu opt săli de clasă), își va redeschide porțile pe data de 21 mai, pentru cei care doresc să își înscrie copiii la aceste două unități de învățământ, amplasate în zona centrală a municipiului.

”Grija, atenția, dragostea, tot ceea ce le acordăm copiilor îi fac pe aceștia să crească drepți, luminoși și de nădejde, iar resursele umane angajate în pregătirea și educarea lor le asigură o asistență psiho-pedagogică remarcabilă”, a precizat directoarea instituției, Angela Borlovan.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Clase în limba germană la o grădiniță din centrul Timișoarei

  1. GRADINITA PP NR. 33 – STR. MARTIR SEBASTIAN IORDAN, NR. 6 ( FOSTA OLIMPIADEI – langa POPA SAPCA)
    GRADINITA PP NR. 19 – STR. MARTIR LEONTINA BANCIU, NR. 5 ( FOSTA NARCISELOR – langa PARCUL COPIILOR)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *