Clădire iertată de supraimpozitare

Consilierii locali timișoreni s-au reunit, astăzi, în cadrul unei ședințe în plen și au reușit să voteze cu destul calm proiectele aflate pe ordinea de zi, precum și pe cele de pe lista suplimentară.

Astfel, Alianței Vestului i s-a aprobat un sediu în Piața Libertății, în clădirea Primăriei Vechi, iar Ștefan Popa Popas a primit titlul de Ambasador cultural al municipiului Timișoara.

CITEŞTE ŞI: A picat rețeaua Orange! Mesajul oficial al companiei către clienți

Aleșii timișorenilor au fost solicitați să-și mențină punctul de vedere în ceea ce privește supraimpozitarea mai multor clădiri neîngirjite din oraș, întrucât proprietarii acestora au depus plângeri prealabile.

Zis și făcut, cu o singură excepție, a imobilului situat în Piața Victoriei nr. 6, unde s-au făcut lucrări de reabilitare, acoperișul fiind înlocuit și obținându-se autorizația de construire pentru refacerea fațadei.

Proprietarii clădirii respective au fost scutiți de dările mărite, iar primarul Nicolae Robu i-a îndemnat pe toți timișorenii care au probleme cu supraimpozitarea să se apuce de treabă și să ceară autorizațiile necesare.

Pe ordinea de zi suplimentară s-au aflat o serie de proiecte referitoare la modificarea unor hotărâri anterioare privind accesarea de fonduri europene, care au fost aprobate fără probleme.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns