CJT a semnat contractul pentru apartamentele ANL din Giroc

Președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, și directorul general al Agenției Naționale pentru Locuințe, Andrei Țurcanu, au avut joi, la sediul Palatului Administrativ, o întrevedere pentru a discuta despre proiectele ANL din județul nostru.

De asemenea, a fost semnat contractul privind construirea, în localitatea Giroc, a 88 de unități locative pentru tineri, destinate închirierii.

CITEȘTE ȘI: Rugă de poveste lângă Timișoara

„Astăzi a fost semnat contractul de execuție a lucrărilor pentru patru blocuri, cu un total de 88 de apartamente, la Giroc.

Investiția se va realiza prin Agenția Națională pentru Locuințe, Consiliului Județean Timiș revenindu-i sarcina de a pune la dispoziție terenul și de a asigura toate utilitățile necesare.

Jumătate din unitățile locative vor reveni Ministerului Apărării Naționale, iar restul vor fi închiriate de tineri din Timiș”, a spus președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.

Investiția are o valoare de 15 milioane de lei, fonduri ANL, iar termenul de finalizare este de 24 de luni de la ordinul de începere a lucrărilor, care va fi dat, cel mai probabil, la mijlocul lunii noiembrie.

CITEȘTE ȘI: Timișoreanca Brigitte Sfăt a plecat la Dubai. E hotărâtă să meargă în vacanțe din două în două luni

„O altă veste bună pentru județul nostru este că vor fi reluate lucrările la un alt proiect, derulat tot prin ANL, la Jimbolia.

Această investiție presupune construcția a 60 de apartamente, destinate închirierii de către tineri din această localitate. Construcția este în prezent în stadiul de 65 la sută”, a mai subliniat Călin Dobra.

Termenul de finalizare este de șapte luni de la ordinul de reluare a lucrărilor.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns