Timișoreanca Brigitte Sfăt a plecat la Dubai. E hotărâtă să meargă în vacanțe din două în două luni

Brigitte Sfăt este mai decisă ca niciodată să meargă înainte cu viața ei, după ce a decis că nu mai divorțează de Ilie Năstase.

Bruneta a luat drumul superbului Dubai, ajungând să se refugieze într-o locație în care, ce să vezi, Ilie Năstase are interdicție!

CITEȘTE ȘI. Rugă de poveste lângă Timișoara

Brigitte Sfăt s-a dus să se relaxeze la un acvariu din Dubai, alături de fiica ei și alături de o prietenă apropiată.

Cu un zâmbet până la urechi, Brigitte Sfăt s-a declarat hotărâtă să-și trăiască viața din plin și intenționează să meargă în vacanțe din două în două luni.

Cel mai recent, pașii au dus-o la un acvariu, de unde a făcut un live pentru fani. „O să ne distrăm mult, mult, mult.

O să fie distracție maximă, pentru că viața este frumoasă și după Ilie! Am auzit că a primit interdicție, cândva, aicea că a arătat degetul. Venim aici, care este problema?

Dacă tot nu dăm de el aici!”, spune Brigitte pe filmare.

Ilie Năstase a fost o singură dată în Dubai

La începutul anilor 1980, Ilie Năstase l-a jignit pe șeicul Emiratelor Arabe, cel mai puternic om din stat.

Pentru a părăsi țara, a fost nevoit să-i trimită o scrisoare în care să-și ceară scuze, iar, de atunci, nu a mai pășit niciodată în Dubai.

Incidentul a fost povestit chiar de către Ilie Năstase, în cartea sa autobiografică.

„Şeicul de pe atunci, nu-i mai reţin numele, ridicase o arenă uriaşă în mijlocul deşertului şi a vrut să organizeze un turneu de tenis la care chemase toţi jucătorii de top. Premiile erau uriaşe, 250.000 de dolari pentru învingător, 100.000 de dolari pentru finalist.

Erau de un nivel fantastic pentru vremurile acelea. Cum necum am ajuns în finală, unde am întâlnit un polonez, care avea un joc incomod.

Din cauza terenului, mi s-a desprins talpa de la un adidas şi a trebuit să trimit pe cineva la vestiar să-mi aducă o bandă adezivă.

Pentru că respectivul nu vorbea engleza a durat destul de mult. La un moment dat, cineva s-a ridicat din tribună şi mi-a strigat: haide odată, ce faci? Trebuie să joci!.

Atunci m-am întors la el şi am zbierat cât am putut: Taci băi pijama, ce pana mea vrei?”, este scris în carte, conform spynews.ro.

Contactează autorul la: [email protected]


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns