CJ Timiș construiește un nou pod peste Bega, la Remetea Mare

CJ Timiș construiește un nou pod peste Bega, la Remetea Mare

CJ Timiș construiește un nou pod peste Bega, la Remetea Mare.

Administrația județeană a demarat un proiect pentru amenajarea drumului de legătură și modernizarea intersecției de la Remetea Mare, pe Drumul Național 6, spre localitatea Bucovăț. Lucrările cuprind și construcția unui nou pod rutier peste Bega, în condițiile în care actualul pod este foarte îngust și este forțat la limită de trecerea vehiculelor de mare tonaj, pentru care a fost impusă și restricție de circulație.

“A fost deja semnat contractul pentru studiul de fezabilitate și proiectul tehnic. Reprezentanții societății câștigătoare vor veni la fața locului săptămâna viitoare pentru a a indentifica rapid și corect soluția optimă pentru construirea unui nou pod și al întregului ansamblu de acces dinspre DN6 – Remetea Mare spre Bucovăț.

Podul cu pricina este în exploatare de peste 100 de ani, iar condițiile de siguranță și confort pentru circulația rutieră nu mai corespund cu normele tehnice în vigoare. Așadar, parcurgem cu atenție, dar și cu operativitate maximă, toate procedurile pentru finalizarea cât mai rapidă a acestei investiții ce va avea un impact pozitiv major pentru locuitorii din zonă.

Între timp, trag un semnal de alarma și îndemn șoferii la responsabilitate și la respectarea măsurilor de restricționare a traficului greu pe pod. De asemenea, vom continua să îi sancționăm pe cei care sfidează legea și îi pun în pericol ceilalți”, a transmis Alexandru Proteasa, vicepreședinte al CJ Timiș.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “CJ Timiș construiește un nou pod peste Bega, la Remetea Mare

  1. Foarte frumos !
    La Ictar Budint nu se poate așa-i ? Ne chinuim sa ocolim prin Topolovățu Mic pentru a ajunge la pamantele noastre pe malul celălalt al Begăi iar consiliul local și cel județean ne-au uitat total de peste 10 ani se vorbește doar de un nou pod și nu se întâmplă nimic !😡

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *