Cîţu: Guvernul va aproba noi măsuri de relaxare, aplicabile de la 1 iulie

Florin Cîțu este noul președinte al Senatului

Guvernul va aproba joi noi măsuri de relaxare aplicabile de la 1 iulie, printre acestea urmând să se regăsească şi redeschiderea târgurilor şi talciocurilor din ţară, cu respectarea normelor de siguranţă sanitară, a declarat prim-ministrul Florin Cîţu, relatează Agerpres.

„Noi am prezentat deja aceste măsuri în Hotărârea CNSU, vreau doar să readuc aminte, pentru că am fost prin ţară şi este o întrebare despre târguri şi talciocuri şi aşa mai departe: se redeschid de la 1 iulie, bineînţeles, în funcţie de normele de securitate, de siguranţă, dar se redeschid toate de la 1 iulie. Decizia o vom lua joi în şedinţa de guvern”, a declarat Florin Cîţu, marţi, la TVR 1.

Întrebat dacă în ceea ce priveşte portul măştii la interior se vor mai relaxa condiţiile, premierul a precizat: „Încă nu am primit propuneri în acest sens, poate, dacă… să se umble la ceea ce înseamnă spaţiu închis în birou, dacă toate persoanele sunt vaccinate – avem acum cinci persoane. Nu am primit încă o propunere, dacă primesc o propunere şi este bine fundamentată, nu aş avea o problemă cu acest lucru”.

„Până la urmă, dacă sunt vaccinate toate persoanele într-un birou, este normal să aibă nişte beneficii dacă s-au vaccinat”, a adăugat Cîţu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Cîţu: Guvernul va aproba noi măsuri de relaxare, aplicabile de la 1 iulie

  1. asa !.. asa!.. paseaza situatia in birouri..
    7 persoane in birou..5 vacinate ( noi nu purtam ca ne-am vaccinat) ceilalti 2.. Voi! trebuie sa purtati..nu v-ati vaccinat!.. Pai daca tu esti vaccinat inseamna ca nu este o problema pentru tine daca eu nevaccinat vin cu virusul..
    NUU..hai sa ne uitam cu anumiti ochi intre noi vaccinatii / nevaccinati..
    aratam cu degetul.. poate ajungem ca in vremurile vechi!
    Pe rug cu voi! Nevaccinati!!

Lasă un răspuns