Circulație normală după prima ninsoare la Timișoara. Primarul a verificat situația materialului antiderapant

zapada timisoara 2

La Timişoara s-a intervenit pe parcursul nopţii pentru ca şoselele să fie practicabile. Primarul Dominic Fritz anunţă că în fiecare noapte, o echipă de la Brantner verifică situația pe poduri și la intrările în oraș, pentru a decide dacă e nevoie de materiale antiderapante sau sare, prevenind poleiul.

CITEȘTE ȘI: 11 ianuarie 2021: un an de la raportarea primului deces provocat de noul coronavius în China

Acestea sunt primele zone unde se intervine, apoi se continua pe reţeaua stradală. Societatea Drumuri Municipale va interveni pentru înlăturarea zăpezii de pe marginea drumurilor, mai spune Dominic Fritz.

“Deja din noiembrie, am format un nucleu de reacție rapidă cu toți cei implicați, inclusiv cu Poliția Locală, condus de viceprimarul Ruben Lațcău. În fiecare noapte, o echipă de la Brantner verifică situația pe poduri și la intrările în oraș, pentru a decide dacă e nevoie de materiale antiderapante sau sare, prevenind poleiul. Reprezentanții Brantner m-au asigurat că au suficient personal la dispoziție, disponibil 24 ore din 24, pentru a ieși pe străzi cu utilajele de îndată ce începe ninsoarea sau înainte de-a da înghețul. În cazuri extreme, vor ajuta și societățile din subordinea Primăriei”, a anunțat primarul Dominic Fritz.

Administraţia face un apel şi la locuitorii Timişoarei pentru a-şi curăţa trotuarele din faţa caselor sau în zona blocului.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Circulație normală după prima ninsoare la Timișoara. Primarul a verificat situația materialului antiderapant

Lasă un răspuns