Circulația trenurilor blocată de copaci căzuți pe calea ferată

copac cazut linia ferata

Circulația trenurilor a fost întreruptă după ce copaci doborâți de vânt au căzut peste calea ferată. Tot din cazua furtunii au fost blocate și mai multe drumuri.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră este întreruptă pe DN 13A, la kilometrul 115, între localităţile Miercurea Ciuc şi Vlăhiţa, în judeţul Harghita.

Circulaţia este întreruptă din cauza unor copaci căzuţi pe carosabil în urma unei furturni. Se acţionează pentru îndepărtarea obstacolelor.

Confor DRDP Braşov, şi pe DN 12, în zona Tuşnad un copac a căzut pe drum, iar circulaţia este blocată.

Un copac acăzut şi pe strada Salcâmului din miercurea Ciuc. Intervine un echipaj de la Detaşamentul MiercureaCiuc. Mai mulţi copaci sunt căzuți în Băile Tușnad unde intervine SVSU Tușnad. Un alt copac acăzut pe DN 15, la ieșirea din Toplița spre Secu, aici intervine un echipaj de la Garda de intervenție nr.2 Toplița

Mai mult, şi circulaţia feroviară este întreruptă la ieşire din Miercurea Ciuc spre Braşov tot din cauza unui copac căzut pe calea ferată. o echipă de muncitori de la CFR se deplasează la faţa locului pentru a îndepărta copacul.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Circulația trenurilor blocată de copaci căzuți pe calea ferată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *