Cerșetor prins în Timișoara cu 4000 de lei, bani primiți într-o zi! VIDEO

cersetor 3

Timișorenii miloși nici nu își imainează cât câștigă cei cărora le dau bani, atunci când îi văd stând cu mâna întinsă. O întâmplare recentă a dezvăluit o parte din afacerea înfloritoare a cerșetoriei.

Un cerșetor a fost prins pe străzile Timișoarei cu suma de 4.000 de lei, bani obținuți într-o singură zi din mila publică. Faptul l-a scandalizat pe Robert Kristof, administrator public al municipiului Timișoara.

Cerșetor prins în Timișoara cu 4000 de lei făcuți într-o zi!

Cerșetor prins în Timișoara cu 4000 de lei făcuți într-o zi! Vă rog nu mai dați bani cerșetorilor întrucât prin astfel de acțiuni îi încurajați în activitatea lor! Alte persoane nu câștigă nici într-o lună cât câștigă ei într-o zi, iar trista realitate este că vin din toate colțurile României în Timișoara pentru că în alte părți nu primesc atât de mulți bani! Din păcate legislația românească nu ne permite decât să îi amendăm, sumă de bani pe care oricum nu o plătesc întrucât nu au venituri declarate și nu avem ce să le facem. Singurul mecanism împotriva lor este să nu le mai dăm bani, deloc! Rugămintea este să distribuți videoclipul, astfel cât mai multe persoane vor înceta în a le oferi bani, iar în acest fel putem scăpa de ei!

Publicată de Robert Kristof pe Marţi, 2 iulie 2019

”Vă rog nu mai dați bani cerșetorilor întrucât prin astfel de acțiuni îi încurajați în activitatea lor! Alte persoane nu câștigă nici într-o lună cât câștigă ei într-o zi, iar trista realitate este că vin din toate colțurile României în Timișoara pentru că în alte părți nu primesc atât de mulți bani! Din păcate legislația românească nu ne permite decât să îi amendăm, sumă de bani pe care oricum nu o plătesc întrucât nu au venituri declarate și nu avem ce să le facem. Singurul mecanism împotriva lor este să nu le mai dăm bani, deloc!”, a postat pe Facebook Robert Kristof.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Cerșetor prins în Timișoara cu 4000 de lei, bani primiți într-o zi! VIDEO

  1. Cum sa nu aveti ce sa le faceti?La munca cu ei in folosul comunitatii,daca nu isi plateste amenda,eu daca nu imi platesc impozitele pe casa imi blocati conturile.Doar sa se vrea.

  2. V-ati trezit oare domnilor administratori ai orasului ? Pana acum pe unde ati fost ?
    Nu cred ca veti incerca macar sa faceti ceva, nu sunteti in stare !

  3. Puneti un tanar sa cante la ghitara la colt de strada pe „teritoriul’ unui astfel de cersetor si apoi puteti sa-l arestati pentru agresiune, santaj, etc. Cersetorii sunt organizati, nu lucreaza de capul lor. Dar totul este de fapt „fake-news”, pentru ca Robu a castigat razboiul cu cersetorii in urma cu vreo 5 ani, deci ei de fapt nu exista in Timisoara.

  4. Il cunosc personal pe acest baiat care nu cere nimic de la nimeni. El e deposedat sistematic de bani primiti de la oameni cu sufletul bun. Si nu e adevarat ca bani sunt pentru o zi. Acesti bani sunt adunati intreb doua capturi de la militia. Efectiv el lucreaza pentru odiosi aia care in loc sa prinda mari rechini, se napusesc peste un biet copil orospsit de soarta
    Mai vin si cu televiziuni dupa ei ça sa braveze marea captura. Rusine

Lasă un răspuns