Ciprian Dăscălescu, opt ani şi trei luni de închisoare

pistol

Curtea de Apel Timişoara a dat, miercuri, sentinţele în dosarul în care Ciprian Dăscălescu a fost cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă la omor calificat, distrugere, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă fără drept: opt ani şi trei luni de închisoare.

Pavel Giosu – o altă persoană implicată în dosar – a primit un an de închisoare cu executare. Ambele sentinţele sunt definitive.

Vă reamintim că, în iulie 2014, în maşina unui alt timişorean, Marius Calafeteanu, au fost trase trei gloanţe, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timişoara acuzându-l ulterior pe Dăscălescu Ciprian ca fiind cel care a tras cu arma, deşi Adrian Taloş a recunoscut că a tras cu pistolul.

Evenimentul s-a petrecut după un alt incident între Dăscălescu şi Calafeteanu. Iniţial, Tribunalul Timiş l-a achitat pe Dăscălescu, pe motiv că nu ar exista probe suficiente care să-l incrimineze.

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timişoara a făcut recurs, iar miercuri instanţa a decis admiterea acestuia şi i-a condamnat pe Dăscălescu şi Giosu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *