”Cine m-a făcut om mare… ”

”Cine m-a făcut om mare... ”

„… Nu m-a-ntrebat ce mi se pare/Mi se pare că-i nedrept/Nu mi se pare că-i corect/Cine m-a făcut defect?”, sunt versurile unui celebru cântec al Deliei, care este și expresia a ceea ce se întâmplă acum în PNL Timiș.

Versurile i se potrivesc de minune deputatului Claudiu Chira, unul dintre contestatarii cei mai înverșunați ai actualei conduceri. Desigur, lucrurile sunt departe de a fi tranșate și nu putem stabili acum care dintre tabere are mai multă dreptate, însă situația interesantă a deputatului Chira merită măcar câteva rânduri.

A fost director la Grădina Zoologică din Timișoara, postură din care a intrat în istorie datorită unor insinuări cum că ar fi tăiat un cerb pe care l-ar fi făcut grătar! Rămas fără funcția de la Zoo, a fost recuperat de Alin Nica și angajat la o societate a Primăriei Dudeștii Noi, unde primar era chiar actualul președinte al CJ Timiș.

Mai mult, după ce a preluat filiala timișeană, Nica a trecut peste multe presiuni din partid și i-a oferit lui Claudiu Chira un loc eligibil pe lista de la Camera Deputaților. Practic, l-a făcut deputat. L-a luat de la grădina zoologică și l-a dus în parlament, tot o grădină, dar mult mai rafinată.

CITEŞTE ŞI: Lupte crâncene în PNL Timiș! Deși se credea că Alin Nica va fi singurul competitor, în cursă și-au anunțat intrarea încă trei candidați

Oamenii normali s-ar fi aștepat ca, după un asemenea favor nesperat, Chira să-i fie fidel pe viață lui Nica și nimeni nu ar fi crezut în ruptul capului că îi va întoarce spatele. Iată că s-au înșelat…

Nu doar că i-a întors spatele, dar s-a dus glonț la el, pe scena de la Filarmonică, de parcă nu avea în față președintele partidului, ci cerbul care trebuia tăiat și mâncat cu orice preț! De ce a făcut asta? Chiar nu există nici o limită, dincolo de orice dispute politice? Răspunsul îl găsim tot în cântecul Deliei: ”Nu mi se pare că-i corect/Mi se pare că-i nedrept/Cine m-a făcut defect?”…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “”Cine m-a făcut om mare… ”

  1. Are ambiții mari Claudiu Chira. Probabil că se vede pe la București, secretar de stat… Umbra lui Nicolae Robu e tot mai vizibilă la PNL Timișoara, unde toți oamenii de casă au fost (re)aleși pe funcții. Expecto padronum!

    1. Habar nu ai ce vorbesti!Chira era in partid cu mult timp inainte sa apara Robu!Adevarat este ca Robu prin minunatele lui tactici …didactice, oratorice etc. a incurajat si sprijinit tineretul sa acceada la functii in partid, sus tot mai sus, nimic rau nu-i asa, doar acesta este trendul in toata lumea, la PNL Timisoara de ce nu ar fii.Pe cine deranjeaza ca persoane fara pedigree (gen sotul nevestei si fiul tatalui, sau ginerele si sotul, sotiei etc) au ajuns in functii f importante pe meritul si munca lor sustinuta in ani de zile.Bine ar fii sa lasam ipocrizia deoparte si sa se uite fiecare in curtea lui si sa inceteze obiceiul asta urat in care HOTII striga hoti! Nu suntem un popor de prosti asa cum cred unele elite ca am fi!

  2. Cu asa comportament PNL-ul va avea soarta PNTCD! Se comporta e parca ar fi castigat alegerile, uita ca sunt la guvernare datorita unei conjuncturi si aliante fragile! Trupa lui Robu uita ca a pierdut la scor primaria Timisoarei si e foarte probabil ca acest fapt sa se intample si peste 3 ani

Lasă un răspuns