Cine este tânăra ucisă cu sânge rece vineri seara, lângă Catedrala din Timișoara

karina

Vineri seara, o adevărată tragedie avut loc în parcul din spatele Catedralei Mitropolitane din Timișoara, unde Maria Karina (fata din imagine) a fost ucisă cu sânge rece, chiar de fostul ei iubit.

Crima care a îngrozit întreaga țară avut loc pe o alee din parcul de lângă Catedrala din Timișoara acolo unde Maria Carina se plimba liniștită cu o prietenă de-a ei, fără a se gândi vreo clipă ce avea să urmeze.

Se pare că cei doi tineri, Maria Karina, fată de 21 de ani și criminalul ei, Cosmin Titiș în vârstă de 31 de ani erau din Lupeni, județul Hunedoara și de câteva luni locuiau în Timișoara.

În trecut cei doi aveau o relație, iar fata se pare că voia să se despartă de criminal, iar bărbatul nu accepta această idee.

Astfel, vineri seara, pe data de 20 septembrie a.c., criminalul a urmărit-o pe Karina, iar în momentul în care aceasta se afla în parcul de lângă Catedrală și a oprit-o. Apoi, cei doi au avut o discuție aprinsă. Brusc, criminalul a sărit la ea și a înjunghiat-o cu mai multe lovituri de cuțit în gât, în față și în piept.

Fata a murit în Ambulanța ce o transporta la spital.

Sursa: observator.tv

 

ghidularadean


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Cine este tânăra ucisă cu sânge rece vineri seara, lângă Catedrala din Timișoara

  1. Valea Jiului este focar social plin de probleme psihice. E Produsul politicii de disponibilizări haotice începute de politicieni idioți, iresponsabili, în frunte cu pe atunci premierul Ciorbea !
    Familii dezorganizate, cu copii dezorientați, cu părinți plecați la muncă peste hotare, ori alcoolici și frustrați de șomajul fără ieșire.
    Iar copii le moștenesc problemele psihice.

    1. Valea jiului este produsul guvernărilor PCR, FSN, PSDR, USL, PSD… Ajutoare sociale fără număr acordate acestor paraziți umani. Fac copii întruna că doar o să le dea guvernul PSD ajutoare și alocații.

  2. C am slabut stai cu recenzia ori esti inrolat politic.Valea Jiului este rezultatul tuturor guvernarilor.Faci generalizari mult prea tendetioase,de parca toata populatia de acolo e analfabeta.Sunt convins ca multi de acolo ti ar da clasa d.p.d.v.intelectual.

Lasă un răspuns