Cine este criminalul care şi-a ucis fratele? Filmul nenorocirii

Vă informam, marţi, că un bărbat a fost reţinut de poliţişti după ce şi-a înjunghiat mortal fratele geamăn. Tragedia s-a petrecut în judeţul Arad.

Din informaţiile pe care le-a oţinut site-ul arq.ro, cei doi bărbaţi s-au certat din cauza casei părinteşti. Criminalul, fost gardian, dar şi fost jandarm, şi-a înjunghiat fratele.

Acesta din urmă, şofer de meserie (lucra la o firmă de transport) a încercat să-şi salveze viaţa, fugind cu maşina. Fostul gardian nu s-a lăsat însă şi a pornit în urma lui.

Se pare că victima a pierdut la un moment dat controlul volanului, intrând cu maşina în nişte lemne de pe marginea drumului, moment în care ar fi fost ajuns din urmă de fratele său, care a dorit să îşi desăvârşească „opera”, lovind maşina cu un topor.

„Crima a avut loc pe Valea Șoimoșului, cei doi certându-se pentru casa părintească. Victima are o plagă înjunghiată în zona inimii, plagă rezultată în urma unei lovituri puternice”, ne-a declarat procurorul Pavel Palcu, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, pentru arq.ro.

Autorul crimei va fo cercetat pentru omor calificat.

Foto: arq.ro


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns