Cinci români au fost condamnați după ce au violat o tânără în grup, în Marea Britanie

Cinci români au fost condamnați la câte zece ani de închisoare după ce au violat în grup o tânără, într-un parc din Marea Britanie și au filmat atacul cu telefoanele mobile.

Cei cinci atacatori – Florin C., 20 de ani, Dorel D., 23 de ani, Oprea D., 18, Alexandru D., 18 și Marius D., de 24 de ani – au fost fiecare condamnați la câte 10 ani de închisoare, transmite BBC.

Toți au pledat vinovați pentru acuzații de viol, iar în telefonul a doi dintre ei s-au găsit filmulețe cu atacul petrecut anul trecut, în luna decembrie, în orașul Jersey.

Cei cinci, care lucrau în agricultură, au ieșit într-un club și unul dintre ei a început să danseze și să flirteze cu victima, care părea foarte beată, conform imaginilor de pe camerele de supraveghere.

La plecare, ceilalți români apar în apropierea celor doi. Toți au condus-o pe tânără într-un parc din apropiere, unde au violat-o. Pe tot parcursul violului, tânăra nu a scos niciun cuvânt, spunându-i judecătorului că s-a temut că va fi ucisă, a arătat instanța. Ulterior fata a fost abandonată de cei cinci în oraș, acolo unde a fost găsită de un trecător care a anunțat poliția, conform stirileprotv.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.