Cimitir răvășit de o vijelie, în jumătatea de vest a țării

Cimitir răvășit de o vijelie, în jumătatea de vest a țării

Temperaturile caniculare ale acestei veri sunt urmate, iată, de fenomene meteo neobișnuite, ale căror efecte produc incidente rar întâlnite până acum. Un cimitir din județul Gorj a fost răvășit de o furtună puternică.

CITEȘTE ȘI: Alertă meteo de vreme rea. ANM a emis un cod portocaliu de furtuni în cea mai mare parte a țării

Astfel, într-un cimitir din  localitatea Stăneşti din judeţul Gorj, furtuna a scos monumentele funerare din pământ, după ce un arbore din curtea cimitirului a fost doborât de vântul puternic.

Au fost afectate crucile din zonă și câteva locuri de veci. De asemenea, furtuna a produs pagube în câteva cartiere din Târgu Jiu, fiind în principal avariate mașini.

În comuna Baia de Fier, un șofer a intrat cu mașina într-un copac prăbușit pe carosabil. Conducătorul auto a povestit că totul s-a întâmplat rapid și nu a mai putut să evite impactul. Nu au existat răniți.

Joi seară, județul Gorj s-a aflat sub atenționări cod roșu de vreme severă imediată, populația fiind avertizată prin mesaje RO-Alert. Si în alte zone din țară s-au înregistrat fenomene meteo periculoase. În Valea Jiului vântul a suflat cu atâta putere încât a smuls acoperişul unui bloc din Lupeni şi a provocat numeroase stricăciuni. De asemenea, un stâlp de electricitate a fost rupt.

„În urma fenomenelor meteo periculoase pompierii din Valea Jiului au intervenit în Lupeni şi Uricani. Acoperişul unui bloc din Lupeni a fost dislocat de vânt şi a căzut peste două autoturisme. În cădere, elementul de construcţie a provocat avarii la trei balcoane”, a transmis ISU Hunedoara


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Cimitir răvășit de o vijelie, în jumătatea de vest a țării

  1. Haolio asta e semn rau maica. Mai ales in Gorj unde alearga dracii liberi tropaind cind pe Jiu cand pe Olt. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *