Cimitir răvășit de o vijelie, în jumătatea de vest a țării

Cimitir răvășit de o vijelie, în jumătatea de vest a țării

Temperaturile caniculare ale acestei veri sunt urmate, iată, de fenomene meteo neobișnuite, ale căror efecte produc incidente rar întâlnite până acum. Un cimitir din județul Gorj a fost răvășit de o furtună puternică.

CITEȘTE ȘI: Alertă meteo de vreme rea. ANM a emis un cod portocaliu de furtuni în cea mai mare parte a țării

Astfel, într-un cimitir din  localitatea Stăneşti din judeţul Gorj, furtuna a scos monumentele funerare din pământ, după ce un arbore din curtea cimitirului a fost doborât de vântul puternic.

Au fost afectate crucile din zonă și câteva locuri de veci. De asemenea, furtuna a produs pagube în câteva cartiere din Târgu Jiu, fiind în principal avariate mașini.

În comuna Baia de Fier, un șofer a intrat cu mașina într-un copac prăbușit pe carosabil. Conducătorul auto a povestit că totul s-a întâmplat rapid și nu a mai putut să evite impactul. Nu au existat răniți.

Joi seară, județul Gorj s-a aflat sub atenționări cod roșu de vreme severă imediată, populația fiind avertizată prin mesaje RO-Alert. Si în alte zone din țară s-au înregistrat fenomene meteo periculoase. În Valea Jiului vântul a suflat cu atâta putere încât a smuls acoperişul unui bloc din Lupeni şi a provocat numeroase stricăciuni. De asemenea, un stâlp de electricitate a fost rupt.

„În urma fenomenelor meteo periculoase pompierii din Valea Jiului au intervenit în Lupeni şi Uricani. Acoperişul unui bloc din Lupeni a fost dislocat de vânt şi a căzut peste două autoturisme. În cădere, elementul de construcţie a provocat avarii la trei balcoane”, a transmis ISU Hunedoara


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Cimitir răvășit de o vijelie, în jumătatea de vest a țării

  1. Haolio asta e semn rau maica. Mai ales in Gorj unde alearga dracii liberi tropaind cind pe Jiu cand pe Olt. 

Lasă un răspuns