Cifre optimiste pentru Guvernul Grindeanu

matei suciu 3

Deputatul Matei Suciu este convins că guvernarea se află pe mâini bune şi aduce ca argument ultimele evenimente.

„Premierul României, Sorin Grindeanu, a anunțat că în primele trei luni ale acestui an a fost înregistrat un excedent bugetar de peste 1,64 miliarde lei, respectiv 0,2 la sută din PIB. Declarația primului ministru este limpede ca lumina, chiar dacă unora le întunecă gândirea:

„Azi e o zi proastă pentru toți acei apostoli ai austerității. În primele trei luni ale anului avem excedent bugetar. Concret, ultimele estimări ale execuției bugetare aferente primului trimestru arată că vom înregistra un excedent de peste 1,64 de miliarde de lei, adică 0,2 la sută din PIB. Veniturile totale la bugetul general consolidat vor fi cu aproape patru miliarde de lei mai mari decât în trimestrul I al anului 2016, ceea ce înseamnă o creștere de 7,2 la sută. Asta ca să mai eliminăm din istoriile spuse de către unii domni și doamne”

Ca să fie şi mai clar pentru cei care încearcă să spargă încrederea românilor în social-democrație, pentru cei care nu acceptă nici acum că au pierdut alegerile, în urma unui joc democratic şi transparent, pentru cei care vor din toți rărunchii haos şi dezbinare, haideți să le facem zilele şi mai frumoase: colectarea taxei pe valoarea adăugată a crescut în februarie cu 2,5 la sută, față de februarie 2016, și cu 8,9 la sută în martie 2017, comparativ cu luna martie a anului trecut! România e la o rată a şomajului de minim istoric! S-au creat peste 60. 000 de noi locuri de muncă!

E greu de acceptat? E imposibil de suportat? Ghinion… PSD nu joacă hora pe încrederea celor care şi-au pus toate speranțele în noi! Alții sunt cei care au transformat țara într-un ring, de box in prima fază, apoi de… dans al pinguinului! Avem o misiune extrem de grea în a statua normalitatea, aceea pe care o vedem la vecinii occidentali, avem şi-un noroc imens: oamenii, echipa, programul şi…nervii tari!”, a declarat Matei Suciu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns