Cicliştii de la UVT-Devron West Cycling Team pedalează pentru sănătate

ciclism UVT Devron West Cycling Team

Şi cicliştii de la UVT-Devron West Cycling Team s-au alăturat eforturilor de susţinere a activităţii medicale la spitalul de boli infecţioase din Timişoara.

Rutierii Mihai Băbăiţă, Emil Chepetan şi Mădălin Gaiţă vor pedala în casele lor timp de 24 de ore, la sfârşitul acestei săptămâni.

Locul de întâlnire este Zwift, un program multiplayer online de ciclism şi rulare de jocuri video şi de antrenament fizic care permite utilizatorilor să interacţioneze, să se antreneze şi să concureze într-o lume virtuală.

„Ne alăturăm şi noi celor care luptă împotriva COVID-19 şi susţinem activitatea personalului medical de la spitalul <<Victor Babeş>> din Timişoara. Cadrele medicale au nevoie de echipamente de protecţie, echipamente medicale şi materiale de igienă pentru a se proteja şi a trata cât mai mulţi pacienţi afectaţi de virusul COVID-19. Astfel, Mihai Băbăiţă, Emil Chepetan şi Mădălin Gaiţă vor pedala, acasă, 24 de ore, de sâmbătă dimineaţa până duminică în zori. Îşi dau întâlnire pe Zwift, acolo unde vă aşteaptă şi pe voi. Fiecare kilometru parcurs, în parte, înseamnă – de la startul de sâmbătă şi până la finalul de duminică – un leu donaţie pentru spitalul de boli infecţioase. Ideea este să ne adunăm cât mai mulţi pentru a strânge o sumă cât mai mare!”, se arată într-un comunicat al UVT-Devron West Cycling Team.

Donaţiile, în lei, pot fi făcute în contul Babaita Dan Mihai RO72RNCB0717152649920001RNCBROBU.

„La final, vom face publică o listă cu toţi banii strânşi şi cu numele celor care ne-au ajutat. Banii vor merge mai apoi spre Asociaţia Doctor Victor Babeş Timişoara. Pedalăm pentru sănătate!”, mai susţin oficialii clubului timişorean de ciclism.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns