Chirurgul prins luând mită la Timișoara ar fi primit bani de 6 ori într-o singură săptămână

Medicul timișorean Marian Gașpar operează la Sibiu. A fost primit cu brațele deschise

Chirurgul de la Institutul de Boli Cardiovasculare Timişoara prins luând 1.000 de euro de la un pacient este acuzat că a primit șpagă de 6 ori într-o singură săptămână. A fost reținut pentru 24 de ore.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș informează, luni seara, că procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de chirurg pentru luare de mită în formă continuată (6 acte materiale), conform  Mediafax.

„În fapt, s-a reţinut că în perioada 19.09. – 26.09.2022, în calitate de medic – şef Secţie Cardiologie, în cadrul unei unități spitalicești din municipiul Timișoara, în realizarea aceleiaşi rezoluţii infracţionale, inculpatul ar fi pretins, indirect şi primit, de la șase pacienți sau de la aparținători ai acestora, sume de bani, în lei sau în valută, cuprinse între 100 euro și 2000 euro, în legătură cu activitatea desfăşurarea conform atribuţiilor de serviciu”, informează sursa citată.

Chirurgul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat cu propunere de arestare preventivă Tribunalului Timiș.

Luni dimineață, Direcția Generală Anticorupție Arad a organizat un flagrant la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara.

Surse din anchetă au declarat că un chirurg a fost prins când lua 1.000 de euro de la un pacient.

„Astăzi 26 septembrie 2022, în baza unui mandat emis de Secţia penală a Tribunalului Timiş către Institutul de Boli Cardiovasculare Timişoara , am fost informaţi despre începerea percheziţiei biroului domnului profesor universitar doctor Marinică Gaşpar şef secţie chirurgie cardiovasculară, aflat in incinta Institutului de Boli Cardiovasculare Timişoara (IBCV). Percheziţia a avut ca obiect identificarea mijloacelor materiale ce fac obiectul infracţiunii de luare de mită. Conducerea IBCV Timişoara se pronunţă ferm împotriva oricărei forme de infracţiune sau corupţie şi susţine permanent şi necondiţionat orice demers al instituţiilor abilitate ale statului ce vizează derapaje, ilegalităţi , nereguli referitoare la activitatea instituţiei”, a transmis, luni, Institutul de Boli Cardiovasculare Timişoara.

Foto> adevarul.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Chirurgul prins luând mită la Timișoara ar fi primit bani de 6 ori într-o singură săptămână

  1. Doamne Dumnezeule nu va mai ajunge?? Salarii de cate 5000 de euro,vile,masini de lux,concedi pe DRACU STIE PE UNDE trai si viata.Si tot nu va mai saturati???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *