Chelneriță, bătută de doi clienți pe terasa localului unde lucra

O femeie de 37 de ani și soțul acesteia, un bărbat de 40 de ani, au fost arestați preventiv de către magistrații Judecătoriei Arad dupăce au bătut o cheleneriță care lucra la o terasă din cartierul Micălaca, municipiul Arad.

CITEȘTE ȘI: Pelerinaj la Mănăstirea Maria-Radna

Incidentul a avut loc  pe terasa unde femeia era angajată, iar agenții au ajuns la fața locului ca urmare a unui apel la 112, însă agresorii au părăsit localul, înainte de sosirea echipajului de ordine publică, scrie realitateadearad.net

Conform purtătorului de cuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga, „ca urmare a verificărilor, s-a stabilit că este vorba despre doi arădeni – o femeie de 37 de ani și de soțul acesteia, de 40 de ani- care, în jurul orei 12,40, ar fi insultat și agresat tânăra de 25 de ani din Arad, angajată a localului, după care ar fi plecat într-o direcție necunoscută”.

Femeia de 37 de ani a fost despistată și reținută pentru 24 de ore la scurt timp de la savârșirea faptei, iar bărbatul, care s-a sustras cercetărilor, a fost depistat în duminică dimineață, fiind și el reținut.

Cei 2 au fost prezentați judecătorilor, care au decis ca să-i aresteze preventiv pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire și alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Activitățile desfășurate de polițiștii arădeni, sub coordonarea procurorului din cadrul Judecătoriei Arad, au beneficiat de sprijinul Serviciului pentru Operațiuni Speciale.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns