Cetăţean francez tâlhărit pe malul Timişului

talharie 2

Un cetăţean francez aflat în Timiş a avut parte de o experienţă neplăcută. El a fost tâlhărit de un bărbat pe care îl întâlnise în acceaşi zi în care i-a căzut victimă.

Cei doi s-au plimbat pe malul Timişului, în zona localităţii Şag, în 4 septembrie, iar la un moment dat tânărul de 36 de ani l-a atacat pe francezul în vârstă de 62 de ani, i-a luat bunuri, bani şi maşina şi a dispărut.

Poliţiştii au reuşit să-l prindă pe autorul faptei a doua zi. „La data de 5 septembrie poliţiştii Serviciului de investigaţii criminale au identificat un bărbat de 36 de ani, bănuit de comiterea infracţiunii de tâlhărie.

La data de 4 septembrie, în jurul orei 18,30, cel în cauză, în timp ce se afla pe malul Timişului, în apropierea localităţii Şag, ar fi agresat fizic un bărbat în vârstă de 62 de ani, cetăţean francez, şi l-ar fi deposedat de autoturismul personal, un telefon mobil şi 500 de euro.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie, fiind reţinut pentru 24 de ore”, a declarat Ancuţa Morariu, purtător de cuvânt al Poliţiei Timiş.

FOTO: aradon.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Cetăţean francez tâlhărit pe malul Timişului

Lasă un răspuns