Cerc de suspecți în cazul exploziei în care a murit un om de afaceri din Arad. Ancheta, preluată de investigatori din București

masina 39

Ancheta în cazul omului de afaceri de la Arad care a decedat, sâmbătă dimineața,  după ce mașina sa a explodat, a fost preluată complet de investigatorii de la București.

Alături de criminaliști și specialiști în criminalitate organizată și explozivi din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, la Arad a sosit și un procuror de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, care a preluat coordonarea anchetei.

Parchetul General a explicat că a preluat cercetările ca urmare a complexității cauzei dată de gravitatea faptelor și impactul social major.

Mai multe persoane care locuiesc în zona unde a avut loc explozia au fost deja audiate încă de aseară, iar cercetările continuă și astăzi și vizează comiterea infracțiunii de omor.

Cercetările la fața locului, în parcarea unui hipermarket din cartierul Aurel Vlaicu unde se află o cafenea, au durat aproximativ 12 ore. Mai multe persoane spun că omul de afaceri Ioan Crișan, în vârstă de 66 de ani, obișnuia să bea cafea dimineața la în această zonă.

Anchetatorii au ridicat cadavrul carbonizat al victimei, mașina distrusă de explozie, mai multe cutii și saci cu probe de dimensiuni mai mici sau mai mari. Adunarea probelor nu a fost o misiune tocmai ușoară, ținând cont că suflul exploziei a împrăștiat bucăți din mașină pe o suprafață de câteva sute de mebri pătrați, pe sub celelalte mașini aflate în parcare, pe carosabilul Căii Aurel Vlaicu și chiar în zone cu spații verzi.

Toate probele au fost duse la Inspectoratul de Poliție Județean Arad, de unde vor fi duse la Institutul Național de Criminalistică pentru a fi investigate extrem de amănunțit.

Fără a da prea multe informații, anchetatorii au confirmat deja că există un cerc de suspecți, ceea ce înseamnă că fapta în care omul de afaceri a decedat a fost comisă cu intenție.

 

radiotimisoara

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *